PM-International feirer åpning Sør-Korea etter vertikal start

Mer enn 1800 deltakere i Grand Hilton Seoul / rekordvekst etter vellykket markedsinngang i 2018

Schengen / Speyer – PM-International AG kan se tilbake på en kontinuerlig konsolidering av markedsposisjonen i Asia-Stillehavsområdet. Den 25. januar feiret direkteselskapet sin siste milepæl:

The Grand Opening of PM-International South Korea. Åpningsarrangementet fant sted i det prestisjefylte Grand Ballroom i Grand Hilton Seoul. 1800 gjester, teampartnere og ledere fra hele verden deltok i feiringen. FitLine-produktpromotene ga totalt salg på 1,7 millioner poeng.

Tallene taler for seg selv: Etter den vellykkede pre-lanseringen i april 2018 har salgstallene i Sør-Korea skutt opp: fra 0 til 3 millioner poeng, og det på bare ti måneder! Antall salgspartnere og kunder har doblet seg siden i fjor. På scenen understreket Rolf Sorg, grunnlegger og administrerende direktør i PM-International, at oppgangen av PM-International i Sør-Korea akkurat har begynt: “Vi har alle ventet på dette øyeblikket. Gratulerer! I dag er offisielt “Dag 1” av PM International Sør-Korea, Grand Opening. Jeg vil gjerne takke alle involverte for denne fremragende prestasjonen som er unik i PM International historie! “En ting er klart: PM-Internationals vertikale start i Sør-Korea ville aldri vært mulig uten distribusjon av hundrevis av lagspartnere. Som alltid hos PM-International belønnes fremragende engasjement: æren av mer enn 15 toppdistribusjonspartnere forårsaket en storm av entusiasme i publikum.

Med en blomstrende direkte salgsindustri og utrolig økonomisk vekst er det sydkoreanske markedet et viktig springbrett for oppstarten av PM-International i Asia-Stillehavsregionen. BNP toppet på over $ 1,5 milliarder i 2017, rangert 12th globalt. Inntektene per innbygger er beregnet til 38 000 dollar per år. Den direkte salgssektoren i Sør-Korea nådde 17 milliarder kroner i 2017. Wellnessprodukter (45%) og kosmetikk og personlig pleieprodukter (26%) stod for mer enn 2/3 av markedet.

Alex Oh, administrerende direktør for kontoret, er trygg: “Den direkte salgsvirksomheten i Sør-Korea er veldig stor sammenlignet med andre land, og mange sørkoreere blir stadig mer oppmerksomme på deres helse. Vi er klare til å starte virksomheten og ta det sørkoreanske kosttilskudd og kosmetikkmarkedet med storm. I tillegg til planen om å øke etterspørselen, planlegger vi å åpne et ekstra DSC i Busan, landets nest største by, snart. “Premium-produkter, “Made in Germany” og regelmessige, uavhengige produktanalyser av TÜV SÜD ELAB: PM-International oppfyller alle behovene til asiatiske forbrukere. En slutt på den positive utviklingen i Asia-Stillehavsregionen er ikke i sikte: Markedsinngangen i Indonesia og Vietnam er planlagt i år.

PRESSEKONTAKT

PM-International Norge AS
Inger Sverresson

Mustad Næringspark, Raufossvegen 40, bygn 121
N-2821 Gjøvik

Website: https://www.pm-international.com/no/
E-Mail : service@pm-international.no
Telefon: +47 62 35 70 70