Franck Ribéry på en følelsesmessig avskjedsturné

Etter tolv år slutter Franck Ribéry i Bayern på slutten av sesongen. Den 36 år gamle forventer et følelsesmessig avskjed, som han ønsker å krone med to titler. Etter avslutningen av karrieren ønsker han å komme tilbake til München.

“Servus” Ribéry var fortsatt lett på leppene. Da han snakket om sin neste plate, fikk han lyse øyne: Når han gjør på en kommende kampdager mesterskapet finalen at han ville ha overhalt med ni nasjonale titler og klubben ikoner Oliver Kahn, Bastian Schweinsteiger, Mehmet Scholl og Philipp Lahm.Etter denne sesongen vil han gjerne spille for et år eller to på en annen klubb. Hvor nøyaktig ønsket han ikke eller kunne ikke (ennå) avsløre. For tiden etterpå er det imidlertid klart: “Jeg er hundre prosent tilbake til München, familien min og jeg føler meg bra her,” sa franskmannen.

Farvel “en vanskelig situasjon”

De fleste veier der 36-åringer nemlig at det fans og klubb “i mitt liv og min karriere aldri har droppet det. Jeg vil aldri glemme hva folk har gjort for meg.” Derfor sier farvel etter 12 år “en vanskelig situasjon”. “Det var en flott tid for meg og min familie, jeg kan ikke glemme det,” sa en synlig flyttet Ribéry. Han kunne knapt skjule følelsene fra de tre siste spillene i den røde jersey nummer 7.”Triple var fantastisk”Heldigvis, Ribéry la til følelsesmessig, “er alt som er sant, det som skjedde, det er en drøm.” Han har vunnet 22 titler med München-laget, har vært åtte ganger mester og fem ganger cup vinner. Høydepunktet i 2013 var den historiske trippelen under hans favoritt trener Jupp Heynckes. “Det vi gjorde der var galskap,” oppfordrer han i dag.

PRESSEKONTAKT

PM-International Norge AS
Inger Sverresson

Mustad Næringspark, Raufossvegen 40, bygn 121
N-2821 Gjøvik

Website: https://www.pm-international.com/no/
E-Mail : service@pm-international.no
Telefon: +47 62 35 70 70