Sommerlåter fra Norge

Det er sommer, det er varmt, det er tid for å ligge i hengekøyen og sippe en cocktail eller kald øl og se sola gå ned. Eller tid for å sykle ned grønne bakken med hodetelfon, eller kjøre gjennom kjedelige landsby på moped og nyte livet.

Den beste låten for det er selvsagt Mopedbart fra hubbabubbaklubb! Syng med dem:

Jeg kjører hoyfart // Med mopedbart // Jeg ha´kke klokke på// Ingen steder jeg må gå // Jeg kjører høyfart // med mopedbart // Jeg ruller opp noe små // og er ferdigpakka nå // badadadabadada //

Denne norske musikgruppen består av fem disco pop lovers og lager den perfekte blandingen ut av dansmotivasjon, følelser og stilige videoer.

En annen sang som er verdt å høre høyt og, hvis mulig, prosjekter videoen på en vegg på kjøkkenet eller hvor som helst en kan danse, er Tomme Lommer. Det handler om kjæerligheten til rytme, dans og musikk i det hele.

// Jeg har to hender og de klapper jeg trakt med // To føtter, danser barbeint i gress // Jeg har et rent hjerte som jeg fyller med rytme //Jeg har to tomme lommer // Men det er ikke noe stress //

En blomst bak øret! Det sier iallfall en kommentar på soundcloud. Snorkel records som utgiver vinylplaten kaller genren fjordmakossa. Makossa er opprinnelig avmerkingen for en dans retning fra Kamerun i sentral Afrika, som inneholder en funklignende bassrytme som karakteres gjennom en upbeat og baserer på call and response prinsippet. Det mener at en (mest kvinnelige) kor og blåsinstrumenter svarer på singeren. Makossa er også påvirket av Jazz, Latin, Rumba og Highlife. En karakterisisk Makossa sang er Soul Makossa fra Manu Dibango (1973).

Hvem som likte hubbabubbaklubb skulle også tar en titt på Olefonken, soloprosjketet fra en ut av hubbabubbagjengen.

PRESSEKONTAKT

PM-International Norge AS
Inger Sverresson

Mustad Næringspark, Raufossvegen 40, bygn 121
N-2821 Gjøvik

Website: https://www.pm-international.com/no/
E-Mail : service@pm-international.no
Telefon: +47 62 35 70 70